Inversion Method

Ok ok ok, så jag har hittat the(?) inversion method och är väldigt glad över detta va! För tydligen är det en massa ladies som växer ut ”4 inches in 4 months” osv. Helt enkelt typ ett trick för att stimulera hårväxten något extremt???!!! Asså en inch e ju typ 2,5 cm. Skulle vara helt sjukt om jag fick sånna resultat, men jag räknar inte med det så jag inte blir besviken lol.

Jag har gjort det i 2 dagar redan, men tydligen lite fel för jag värmde inte oljan och masserade huvudet upp och ner, vilket ja, var väldigt krångligt, onödigt krångligt. Tydligen ska en massera in varm olja i hela hårbotten innan och sedan sätta sig med huvudet upp och ner, eller om du e sugen på att stå på händerna, vilket som. Det ska göras i 7 dagar i sträck, alltså en vecka i månaden för att få 4 inches in 4 months.

Jag ser idag som dag 1 pga mina tidigare misstag och har ändå inte tagit nån bild på håret i förrgår. SÅ vi kör från idag. Torsdag-torsdag. INVERSION METHOOOOOOD!

Annonser

5 reaktioner på ”Inversion Method

  1. Ett tips, jag har kollat lite på det där med inversion method. Bieffekterns man kan få var inte så roliga.. kan leta efter artikeln om du är intresserad.

    Det är inte varje dag man hittar en svensk blogg om afrohår. HHJ 🙂

  2. men åååhhh alltså tack vad snäll du är!!! men ja, det är typ ”fina” bilder hahaha det mår som sagt väldigt dåligt egentligen… men är oxå lite amazed över att jag har hår på huvudet öht efter allt detta. och ditt kmr växa t den längden in no time så bra som du behandlar det!!

    hahaha åh :((( du borde lägga upp bild på dig som långhårig 8-åring! gör en hairstory vetja! eller d kanske du vill göra när du e ”klar” haha 😀 alltså grejen är att jag aldrig har rakpermanentat (tror jag..?!?!) utan jag har endast gjort texturizer vilket ju är ganska så mkt mildare än permanent, trots att det också sliter å gör håret skitfult tbh haha, det blir inte platt eller så utan bara lite ”lugnare”. å det gjorde jag inte heller så ofta utan typ 1-2 gånger per år när jag var typ 11-14 år sen slutade jag med det av okänd anledning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s